Ansiktsbehandlinger
Jeg utfører behandlingerer innen antiage, akne, fuktbehandlinger og pigmenter. Innen behandling benytter jeg bl.a microneedlinghydradermieBiolyspeelinger, LPG og vitaminbehandlinger. Jeg tilretter alle behandlnger for hver enkelt kunde og behov. Ved første besøk utfører jeg alltid en analyse av huden din og rens. Deretter legger vi opp sammen en reise og mål for din hud. 

LPG ansikt er en fantastisk og naturlig behandling. Man kan sammenligne behandlingen med Fitness for ansiktet. Ansiktet har 40 muskler, de trenger stimuli som resten av kroppen. LPG Cellu M6 for ansikt vil gi deg resultater helt uten bivirkninger.

Kroppsbehandlinger
LPG-lipomassasje er en anerkjent behandlingsmetode. Effekten er dokumentert gjennom studier ved flere universiteter og forskningsinstitusjoner og er godkjent av FDA.(Food and Drug Administration (FDA) FDA har spilt en vesentlig rolle for bedret mat- og legemiddelsikkerhet, og for å sikre at legemidler og annen behandling er tilstrekkelig vitenskapelig dokumenter, også utenfor USA 

Jeg benytter LPG Cellu M6 som er godkjent av FDA  og anerkjent på grunn av sin effekt ved behandling av cellulitter.  For nærmere informasjon les: www.endermologie.com 

Resultat av behandlingen vises som regel etter 5-7 behandlinger. Det er individuelt hvor mange behandlinger hver enkelt må ha. 

Jeg har i 12 år jobbet med denne behandlingen og har mange fantastiske resultater og fornøyde kunder innen LPG.

HårfjerningVi ufører alle typer voksbehandlinger for både damer og menn. Vår terapeut har lang erfaring innen voksing.

Brynsdesign og vippeextension
Jeg utfører behandlinger innen brynsdesign og vippeextension. Jeg var en av de første i Norge som startet med Vippeextension i 2005. Brynsdesign står for symmetri og tilpassing av hvert enkelt ansikt. Alle kan ikke ha lik form på brynene, de må tilpasses hver enkelt. Husk at symmetri og form skal fremheve din vakre ansiktsform. Jeg mener personlig at man skal fremheve den skjønnheten du allerede har og ikke skape noe helt annet. Når jeg designer bryn går jeg ut ifra din ansiktsform, dine ønsker og ikke nødvendigvis alle trender som kommer å går. 

I tillegg utfører vi vippebøy og neglbehandling med shellack. Vår makeupartist har lang erfaring på disse behandlinger.

Du kan gjøre direkte booking online her på behandlinger innen vippeextensions og voksing på.        online booking

Behandlinger innen hud og kropp må gjøres via tlf 90051254/22600020