I over 30 år har LPG gjort sine moderne enheter tilgjengelig for skjønnhetsbevisste menn og kvinner som er krevende når det gjelder deres helse. I fullstendig harmoni med denne sunne livsstilen,  anbefales det sammen med LPG at du har et balansert kosthold og trener. Stimulene som sendes til cellene fungerer som en «hjelpende hånd» for å maksimere potensialet. Å gjøre endermologie® til en del av livsstilen din,  betyr å velge en intelligent, ansvarlig og sunn livsstil som tar sikte på å bevare kroppen din og ansiktet ditt fra tidens herjinger.

Endermologi  (LPG) er en unik patentert massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Massasjen utføres ved hjelp av en maskin som med et vakumsug masserer hele kroppen. Dette medfører økt blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler, samt at stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning.

  • Bedrer kroppens form og volum via fettredusering og oppstramming av huden
  • Fjerner cellulitter, på grunn av virkningen den har på overhuden, underhuden og bindevevet
  • Øker blodgjennomstrømningen og dermed fjerning av avfallstoffer
  • Reduserer vannopphopning i kroppen via stimulering av det venøse og lymfatiske drenasjesystem
  • Stimulerer cellefornying og fjerning av døde hudceller
  • Les mere her

LPG Endermologi er verdens ledende behandling for figurforming og cellulitter. Endermologi er en unik patentert massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Massasjen utføres ved hjelp av en maskin som med et vakumsug masserer hele kroppen. Dette medfører økt blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler, samt at stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning.

Endermologi forbedrer lymfesirkulasjonen som fører til at avfallstoffer, toxiner og overflødig væske føres ut av kroppen. Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, hudoppstramming, redusering av cellulitter samt fettvevet minsker.

Cellulitter og slapp hud med Endermologi er per i dag den eneste behandlingen som reduserer cellulitter effektivt og gir spenstigere hud med gode resultater.

En behandling varer i ca 35-55 min. Vi behandler hele kroppen med fokuserer på problemområdene.

Hvor lenge holder resultatet? Dette gir varige forandringer i vevet, dersom vedlikeholdsbehandlinger fortsetter. Alder, livsstil, kosthold og hormonelle betingelser påvirker naturligvis resultatet.

Hvordan føles behandlingen? Selve behandlingen føles som en vanlig massasje, noen syntes det er litt vondt (på enkelte områder) de første timene, styrken tilpasses individuelt.

I behandlingsperioden bør man drikke opp til 2 liter vann da utskillelsen av avfallstoffer vil være større da lymfesystemet blir stimulert.

De fleste kunder føler seg veldig avslappet og mange får et energikikk etterpå. Man bør i hvert fall drikke to liter vann om dagen i behandlings perioden da utskillelsen av avfallstoffer vil være større da lymfesystemet i kroppen er stimulert.

LPG etter fettsuging anbefales av mange kjente plastikkirurger over hele verden, dette pga den gode sirkulasjonsøkende egenskapen. Lymfesirkulasjonen økes og driver lettere ut avfallstoffer og overflødig væske. Huden leges fortere og blir smidigere.

Endermologi etter fettsuging og mageplastikk. En stund etter liposkuptur anbefales Endermologi pga den gode sirkulasjonsøkende egenskapen. Man øker også lymfedreneringen. Avfallsstoffer samt overflødig væske drives lettere ut. Huden leges fortere og huden får en smidigere og jevnere hudstruktur. Man behandler også bukplastik med godt resultat etterpå. Hevelse kan reduseres og evt økning i lymfe væske kan drives mer effektivt ut med Endemologi. Arret leges bedre og blir ikke så hardt pga at Endemologi behandlingen bedrer og forstrekker fortettet bindevev. Gamle arr som en opplever harde og stygge kan mykes opp med Endemologi og bli mindre fremtredende. Behandlinger med LPG  etter operasjoner starter i samråd med lege.

Ansiktsløftninger kan også behandles 2-3 uker etter operasjon.

4-8  uker etter operasjonen kan man begynne behandlinger. Man trenger alt fra 5-10 behandlinger. Dette avtaler i samråd med lege.

Vi behandler ikke Endermologi på kunder dersom de er gravide.

 

ANSIKT med LPG Cellu M6® Alliance teknologien er en meget anerkjent behandlingsteknikk som det er forsket på verden over ved flere universiteter og forskningsinstitutter. LPG Cellu M6® Alliance er godkjent av FDA i USA på grunn av dokumentert effekt.  Teknikken som utføres gir ansiktsgymnastikk med de samme fordelene som fysisk aktivitet gir generelt,  og gir deg resultater – helt uten bivirkninger. Face Fitness.

  • Strammer opp huden og reduserer rynker
  • Øker produksjonen av kollagen og elastin
  • Øker blod og lymfe sirkulasjon
  • Reduserer linjer og rynker

LPG MEDISINSK BEHANDLING. LPG er effektiv for tilstander som fibromyalgi og hjelper pasienter som har nakke / skulder plager, idrettsskader og andre smertetilstander i muskler / ledd.

Endermologi er også effektiv ved hovne legger og ansamling av vann i kroppen.