Om vår foredragsholder

Jeg er født i 1965, har samiske røtter og oppvokst i Hammerfest i Finnmark. I 1986 flyttet jeg til Oslo for å oppleve nye og spennende eventyr. Jeg er en multitasker som har en enorm interesse for hud og kropp. Jeg er utdannet hud- og kroppsterapeut og har grunnfag medisin samt helsesekretær utdannelse med en offentlig godkjenning som helsepersonell. Jeg også en utdannelse innen markedsføring og salg fra MI samt 3 års utdannelse ved høyskolen i Oslo som akupunktør.

I 2006 startet jeg min egen klinikk innen helse og velvære på Majorstua i Oslo, noe jeg fremdeles har fokus på og stor glede av. Jeg vet at menge har enormt mange spørsmål på behandlinger, produkter og myter og fakta innen Beauty. Jeg ønsker derfor med denne podcasten å snakke om alle behandlinger innen hud, kropp, hår, trening og velvære.

I årene 1996-1999 var jeg i topp eliten i Fitness i Norge.  Jeg har vært aktiv innen både sykling og fitness og har derfor mye kunnskap om kroppen, trening og kosthold.

Jeg har også over flere år holdt kurs innen forskjellige behandlingen innen Beauty.

Her finner du en oversikt over alle våre kommende kurs og foredrag

Gerd Steinheim
beautyspesialist & kroppsterapeut

MAKEUP kurs.

Vi arrangerer kurs i dag-, kvelds- og festmakeup på forespørsel. Med årene vil ansiktet ditt forandre seg og makeupen bør legges annerledes på en som er 20, 30,40 eller i 50 årene. Ønsker du å lære deg hvordan du skal sminke deg?

Du kan booke for deg selv alene, sammen med en venninne eller en gruppe.

Send oss gjerne forespørsel dersom du ønsker mere informasjon eller pris forespørsel på mail gerd.steinheim@gmail.com